Dit zeggen anderen over ons

Ben je benieuwd naar wat andere ouder(s)/verzorger(s) vinden van IRIS Kindcentrum Marnix? Hieronder lees je enkele ervaringen.

"Gemoedelijk en toegankelijk"

“Ik vind het een gemoedelijk, toegankelijk kindcentrum. Er wordt door iedereen tijd gemaakt voor ouders en kinderen. Je voelt je echt gezien hier.”

“Ik loop intussen al een tijdje mee en ik geniet nog steeds van de enthousiaste verhalen als mijn kind thuiskomt. Hij voelt zich op zijn gemak hier. Als je kind iets nodig heeft, wordt dat direct geregeld. Vaak zelfs voordat je als ouder door hebt dat er iets speelt.”

“De laatste lesdag is altijd een feestje voor kinderen en leerkrachten. Iedere keer wordt er iets anders bedacht. Denk aan een speurtocht door de wijk of een sportdag met spellen. Ik vind het heel waardevol om het jaar op zo’n gezellige manier samen af te sluiten.”

"Duidelijke waarden en normen"

“Het is mooi om te zien dat er op de Marnix nog echt oog is voor ieder kind. Ook worden de groepsprocessen in de gaten gehouden. De Kanjertraining helpt daarbij. Je leert vanaf groep 1 voor jezelf opkomen in een veilige omgeving.”

“De ouders weten de MR-leden goed te vinden. Het is fijn om met de directie zaken te kunnen bespreken die leven bij ouders. Iedereen voelt zich gehoord. De communicatie is echt goed op de Marnix.”

“Het plein is zo boeiend voor kinderen dat mijn zoon na lestijd het liefst zo lang mogelijk wil blijven om te spelen. Dat is een mooi teken dat hij het ontzettend naar zijn zin heeft op de Marnix.”

Benieuwd naar IRIS
Christelijke Kindcentra?