IRIS Kindcentrum Marnix, aan de Bovensingel 19 in Kampen, biedt voorschoolse- en naschoolse opvang aan, van maandag tot en met vrijdag. Binnen het IKC hechten wij veel waarde aan een doorgaande ontwikkelingslijn. Daarom is onze buitenschoolse opvang uitsluitend voor kinderen die het basisonderwijs binnen IKC Marnix volgen.

Plezier
Bij ons ligt de nadruk op plezier hebben. Dat begint al zodra de kinderen na lestijd vanaf 14.15 uur de BSO binnen komen wandelen. Iedereen krijgt dan fruit en drinken en we zitten dan gezellig samen. Dat is even een rustmoment.

Veilig spelen
De kinderen waarvan de ouder(s)/verzorger(s) een toestemmingsformulier hebben ondertekend, mogen op bepaalde plekken zelfstandig buiten spelen. Deze mogelijkheid is er voor kinderen vanaf 8 jaar. Uiteraard krijgen de kinderen een tijd mee waarop ze terug moeten zijn. En elk kwartier kijkt een pedagogisch medewerker of het goed gaat. Kinderen leren zo om te gaan met zelfstandigheid. De andere kinderen spelen onder ons toezicht.

Activiteiten
We spelen graag buiten, en kinderen kunnen ook binnen spelen. De kinderen denken mee over de activiteiten die we gaan doen. Ook sluiten we zo veel mogelijk aan bij de thema's van de basisschool.

Zo werkt het bij IRIS
"Ik krijg bij IRIS de ruimte om mijn aandacht écht op mijn groep te richten. Ik zorg dat ieder een leuke dag heeft."
- Chantal Wissenborn

Kiezen voor IKC Marnix

Daarom opvang bij ons

Wij zien elke kinderfase als een prachtige periode, waarin iemand mag groeien, beleven en ontdekken. Het thuisgevoel dat kinderen bij ons ervaren, is hiervoor een stevige basis. Op de website van IRIS Opvang lees je er meer over. 

Modern en gemoedelijk
IRIS Kindcentrum Marnix is gevestigd in de wijk Kampen-Zuid. Een fraai, nieuw gebouw met een praktische indeling maakt een IKC mogelijk én past mooi bij de uitstraling en sfeer van de wijk. In dit nieuwe gebouw geven wij invulling aan de ontwikkelbehoefte van kinderen van nul jaar tot aan het voortgezet onderwijs. Oftewel: in IKC Marnix bieden wij kinderdagopvang, basisonderwijs én buitenschoolse opvang.

Kom je een keer
bij ons kijken?