In IRIS Kindcentrum Marnix, aan de Bovensingel 19 in Kampen, bieden wij kinderdagopvang aan, op werkdagen van 7.00 tot 18.30 uur. 

Samen naar buiten
We gaan graag met de kinderen naar buiten en onze omgeving is hiervoor ideaal. Rondom het prachtige nieuwbouwpand hebben de kinderen alle ruimte om helemaal op te gaan in hun spel en om hun energie kwijt te kunnen. Op de kinderdagopvang ontdekken kinderen spelenderwijs en onderzoekend de wereld. Wij geven hen daarbij de ruimte die ze nodig hebben. We laten kinderen genieten van het kind-zijn. Met behulp van onze uitdagende speel- en leeromgeving prikkelen we hun nieuwsgierigheid, zodat zij steeds meer over zichzelf en de wereld ontdekken.

Uitdagende thema's
Elke vier weken werken we met een nieuw thema. Bijvoorbeeld het thema mensen. Dan kijken we naar het lichaam en ontdekken de kinderen een voet. Wat doet een voet? Wat kun je met een voet? Waarom heb je een voet? Altijd is er tijd en aandacht voor de oudere kinderen, maar ook ruimte en rust voor de jongere kinderen. Dat is voor alle kinderen fijn.

Wennen in groep 1
De goede samenwerking binnen ons kindcentrum zorgt ervoor dat een peuter op een plezierige manier een kleuter wordt. Kinderen gaan namelijk vanaf hun groep bij de kinderdagopvang al regelmatig wennen in groep 1. Het is een mijlpaal zonder spanning en dat is fijn voor ze.

Zo werkt het bij IRIS
"Ik krijg bij IRIS de ruimte om mijn aandacht écht op mijn groep te richten. Ik zorg dat ieder een leuke dag heeft."
- Frank voor ’t Hekke

Kiezen voor IKC Marnix

Daarom opvang bij ons

Wij zien elke kinderfase als een prachtige periode, waarin iemand mag groeien, beleven en ontdekken. Het thuisgevoel dat kinderen bij ons ervaren, is hiervoor een stevige basis. Op de website van IRIS Opvang lees je er meer over. 

Modern en gemoedelijk
IRIS Kindcentrum Marnix is gevestigd in de wijk Kampen-Zuid. Een fraai, nieuw gebouw met een praktische indeling maakt een kindcentrum mogelijk én past mooi bij de uitstraling en sfeer van de wijk. In dit nieuwe gebouw geven wij invulling aan de ontwikkelbehoefte van kinderen van nul jaar tot aan het voortgezet onderwijs. Oftewel: in IKC Marnix bieden wij kinderdagopvang, onderwijs  én buitenschoolse opvang.

Kom je een keer
bij ons kijken?